SlakkenbarrièreAtapulgitic clay

Waar te koop

Slakkenbarrière is een natuurlijk mineraal dat geen chemische stoffen bevat. De zeer bijzondere, roodbruine minerale klei kan veel  water opnemen. Dankzij deze hoge wateropnamecapaciteit creëert Atapulgitic clay een droge en zeer onaantrekkelijke ondergrond voor slakken. Slakkenbarrière kan worden gebruikt voor planten in potten, maar ook voor planten in de volle grond. Het middel is een effectieve natuurlijke barriere en beschermt alle groenten en siergewassen tegen slakken op een natuurlijke milieuvriendelijke manier. De kleikorrels zijn effectief tegen alle soorten naaktslakken en huisjesslakken.

    • Veilig voor huisdieren
    • Geurloos
    • 100% natuurlijk mineraal

Available sizes: 1.5 kg

Wanneer toepassen

Optimal application
Possible application
Not applicable

Hoe toe te passen*

Toepassingsmethode: 
strooien

Een strook Atapulgitic clay korrels van ongeveer 2,5 cm isoleert de planten van slakken. Als lslakken door de Atapulgitic clay barriere willen breken en met de klei in aanraking komen, kiezen slakken al snel een andere route.

Als de Atapulgitic clay korrels niet langer nodig zijn, kunnen ze door de grond gemengd worden. Dit verbetert de bodemconditie en zorgt voor een verbeterde structuur en perositeit.

Dosering

Een strook korrels van 2,5 cm isoleert de planten van de slakken.

Te behandelen oppervlakte

  • 5,5 lopende meter

Samenstelling

    Natuurlijk mineraal

Regulatory information